Ταμήλος: Γιατί θα χάσει ο Λάππας

tamilos ereyna

Βέβαιος για την νίκη -και μάλιστα με διαφορά μεγαλύτερη του 7,27%- του Δημήτρη Παπαστεργίου στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών εμφανίσθηκε, μιλώντας τόσο στο trikalaIN όσο και στο ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ, ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος.

Όταν τον ρωτήσαμε εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να… πάθει ο κ. Παπαστεργίου αυτό που έπαθε ο ίδιος στην προηγούμενη αναμέτρηση (σ.σ. βγήκε πρώτος στον α’ γύρο και δεύτερος στο β’ γύρο), ο κ. Ταμήλος είπε ότι η ιστορία δεν πρόκειται να επαναληφθεί κι ας ελπίζει ο απερχόμενος Δήμαρχος στην ανατροπή! «Τότε ήμουν εγώ εξουσία, τώρα είναι ο κ. Λάππας. Άρα, αυτός έχει το πρόβλημα και το ντεσαβαντάζ!».

«Δεν πρόσεξε», πρόσθεσε, «τα χωριά όσο θα έπρεπε. Τα μάζεψε όλα εδώ και τρέχουν και δεν φθάνουν οι άνθρωποι…».

Ο “γαλάζιος” κοινοβουλευτικός έκανε και μιαν άλλη πρόβλεψη, η οποία, εμμέσως, αφορούσε (και) τον Δήμο Καλαμπάκας: «Όλοι οι Δήμαρχοι του “Καλλικράτη” θα χάσουν στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής!!!».

Οι δηλώσεις έγιναν έξω από το Δημαρχείο [ΦΩΤΟ] υπό τα… διακριτικά βλέμματα των αντιδημάρχων Σταύρου Τραγάνη και Θανάση Ξάφου, οι οποίοι είχαν στήσει “πηγαδάκι” πίσω ακριβώς από το Εκλογικό Περίπτερο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.