Τα…juke box του Παπαστεργίου

Εκτός από την πολιτική και ειδικότερα την αυτοδιοίκηση, οι άλλες δύο μεγαλύτερες αγάπες του Δημήτρη Παπαστεργίου είναι σίγουρα η μουσική και το ραδιόφωνο.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα μουσικής που γιορτάστηκε χθες 21 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ ανέβασε στα social media μια φωτογραφία, όπου μπροστά από την βιβλιοθήκη και την δισκοθήκη του σπιτιού του, δεσπόζουν δυο υπέροχα φωτιζόμενα και καλοδιατηρημένα juke box που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, που κλέβουν την παράσταση και μαγνητίζουν σίγουρα όλα τα βλέμματα.

Φαντάζομαι πως μέσα σ΄αυτά τα δύο juke box, θα περνάει η ιστορία του ελληνικού και ξένου τραγουδιού, κάτι που φυσικά ο Παπαστεργίου γνωρίζει καλά ως παλιός ραδιοφωνικός παραγωγός. Όπως βλέπετε ακόμα και οι πιο πολυάσχολοι πολιτικοί, έχουν τις καθαρά ανθρώπινες στιγμές τους, κάνοντας πράγματα που τους ευχαριστούν όταν βρίσκονται μακριά από υποχρεώσεις και συναντήσεις.

«Γιατί τί θα ήταν η ζωή μας χωρίς μουσική» λέει ο Παπαστεργίου…Δίκιο έχει! Και χωρίς πολιτική θα προσέθετα εγώ…Για να τα βάζουμε όλα στο «κάδρο»!