Τα σχολεία η πρώτη προτεραιότητα του νέου Αντιδημάρχου Άκη Αναστασίου

Σχεδόν τις μισές σχολικές μονάδες έχει προλάβει να επισκεφθεί, κατά το σύντομο διάστημα της ανάληψης των καθηκόντων του, ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων ο Άκης Αναστασίου.

Ο νέος Αντιδήμαρχος κάνει επιτόπια αυτοψία σε κάθε σχολική μονάδα, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμασι τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν, ώστε να δοθούν γρήγορα και έγκαιρα οι απαραίτητες λύσεις, μεσούσης της σχολικής χρονιάς.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται εκτός από τις συνηθισμένες φθορές των κτιριακών εγκαταστάσεων, στις τουαλέτες και τους χώρους υγιεινής των σχολικών συγκροτημάτων, που απαιτούν μια σειρά από πολλαπλές παρεμβάσεις, ώστε να είναι λειτουργικές και προπαντός σύμφωνα με τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής.

Σημαντικές παρεμβάσεις πρόκειται να γίνουν ακόμη στην δημοτική πισίνα, όπου θα δοθεί σύντομα για χρήση η παιδική πισίνα, ενώ αναμένεται να ανακατασκευαστούν σύγχρονα και άνετα αποδυτήρια.

Ο πολιτισμός είναι ο κινητήριος μοχλός αυτής της πόλης και εδώ είναι που πρέπει να ρίξουμε το βάρος και την προσοχή μας, δηλώνει με έμφαση στο TrikalaIN ο Άκης Αναστασίου και αναμένουμε να δούμε τα πεπραγμένα του στην πορεία….