Τα πουλιά – μίνιονς σε δράση…..

10372306 531

Και ξαφνικά ο αύλειος χώρος στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην Ελάτη πλημμύρισε από ……μίνιονς, τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών….

Από την Δευτέρα 7 έως και την Κυριακή 13 Ιουλίου, πουλιά από τα Τοπικά Τμήματα Τρικάλων, Ιωαννίνων και Πρέβεζας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού πραγματοποίησαν στον υπέροχο αυτό χώρο την κατασκήνωση του κλάδου τους.Κατά την διάρκεια της κατασκήνωσης τα πουλιά(παιδιά ηλικίας 7 ως 11 χρονών), κάτω από την καθοδήγηση και με τη βοήθεια των στελεχών τους και μέσα από πρωτότυπες και δημιουργικές δραστηριότητες, και μέσα από πολύ παιχνίδι και τραγούδια τα παιδιά πέρασαν ένα πολύ διασκεδαστικό επταήμερο ως μίνιονς που στόχο τους είχαν να βοηθήσουν τους επιστήμονες -στελέχη να βρουν τον συρρικνωτή.

Τους δόθηκε η ευκαιρία να εξερευνήσουν την γύρω περιοχή αλλά και να επισκεφτούν τα περτουλιώτικα λιβάδια όπου και ήρθαν πιο κοντά στην φύση και έμαθαν πολλά για αυτή, πάντα μέσα από δοκιμασίες και παιχνίδια.Αναπτύχθηκαν φιλίες και αντάλλαξαν εμπειρίες και γνώσεις μεταξύ τους και όταν έφτασε η ώρα του αποχωρισμού η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη συναισθηματικά και δόθηκαν αμοιβαίες υποσχέσεις για περαιτέρω συνεργασία των Τοπικών Τμημάτων.

Στελέχη και παιδιά ευχαριστούν την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών καθώς και τον Ιερέα του χωριού Ελάτη π. Βασίλειο Πλιάτσικα για την παραχώρηση του χώρου και την βοήθειά τους ώστε να πραγματοποιηθεί μια τόσο επιτυχημένη κατασκήνωση.

.