Τα κάνει όλα και…συμφέρει ο Αβραμόπουλος

Δεν είναι μόνο οι θέσεις που κατέχει ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, δηλαδή αυτή του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Μετεώρων και του Διοικητή της Δομής προσφύγων στη Βέροια, αλλά κυρίως όλες οι δραστηριότητες που απορρέουν μέσα απ΄αυτές τις θέσεις.

Ο νεαρός Καλαμπακιώτης οικονομολόγος κατάφερε να ξεχωρίσει από πολύ νωρίς και να κάνει αισθητή την παρουσία του στο κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου, αλλά και ευρύτερα. Δεν είναι μόνο η ενασχόληση του με τα αυτοδιοκητικά του δήμου Μετεώρων, όπου στις επόμενες εκλογές, σε ένα χρόνο από τώρα, θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο, αλλά είναι η κοινωνική δράση που αναπτύσσει και εδώ είναι ίσως το σπουδαιότερο.

Η φροντίδα των αδέσποτων ζώων, οι αναρριχητικές συναντήσεις, η καθαριότητα και η προστασία στο περιβάλλον, το ζωντάνεμα των χωριών και της υπαίθρου, η έμφαση στον θρησκευτικό και εναλλακτικό τουρισμό, η διάδοση των ιδεών του εθελοντισμού, η στήριξη στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με φροντίδα και ένα πιάτο ζεστό φαγητό, είναι λίγες μόνο από τις πολλές δράσεις που έχει ως όραμα να εφαρμόζει για τον Δήμο Μετεώρων ο Αβραμόπουλος.

Έχει σχέδιο και ομάδα δράσης που μπορεί να αλλάξει την πορεία όλη της περιοχής. Με λίγα λόγια τα έχει όλα και…συμφέρει!