Τα καλλιτεχνικά αστέρια και η ξεκούραση των… πολεμιστών

Μια άκρως ενδιαφέρουσα παρέα από κάθε άποψη, εντόπισε σε κεντρικό καφέ της Ασκληπιού ο φακός του trikalaIN και φυσικά δεν αφήσαμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μάθαμε πολλά γύρω από τις …καλλιτεχνικές τους ανησυχίες (όλοι τους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν πάνω τους κάτι το καλλιτεχνικό), όπως επίσης και για τις πολιτικές και αυτοδιοικητικές τους ασχολίες.

Ο Θωμάς Χαχάμης μπορεί να ετοιμάζεται να κατέβει στην Αθήνα, για να συμμετέχει στην εθνική συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, τώρα που έγινε και ο επίσημος «αρραβώνας» με το ΚΙΔΗΣΟ, ωστόσο όμως έχει και στα Τρίκαλα αρκετές καλλιτεχνικές υποχρεώσεις με τον θίασο που επιμελείται και σκηνοθετεί η γνωστή ηθοποιός Σία Φαράκη, που μας εξομολογήθηκαν πως έχουν πολλά και ενδιαφέρονται πράγματα στα «σκαριά», ενώ ο σύζυγος της Ηλίας Παπανικολάου μαζί με τον Μιχάλη Λάππα, βρήκαν την ευκαιρία μετά από καιρό να χαλαρώσουν πίνοντας ένα καφέ, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα με τις χιονοπτώσεις ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία εξυπηρετώντας τους Τρικαλινούς δημότες, ο πρώτος ως Αντιδήμαρχος Ανατολικού τομέα και ο δεύτερος ως εθελοντής.

Ακόμα και οι πιο μάχιμοι χρειάζονται λίγες στιγμές χαλάρωσης και ανασύνταξης δυνάμεων και η συγκεκριμένη παρέα είπε να το κάνει πράξη. Πάντως μελλοντικά έχουμε να περιμένουμε και να δούμε πολλά και σημαντικά και από τους τέσσερις σε πολλούς τομείς, οπότε καλό είναι να παίρνουμε μια πρόγευση…