Τα γκάλοπ «μύρισαν» εκλογές

Χαίρετε, Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, αρχίζουμε να πακετάρουμε σιγά σιγά, αλλά εγώ σας έχω νέα από τις δημοσκοπήσεις και μάλιστα με στοιχεία φρέσκα, πιο φρέσκα δεν γίνεται και από εξαιρετικά «έμπειρα χέρια».

Λοιπόν, μου λέει η πηγή μου ότι παρατηρείται συσπείρωση και άνοδος και των τριών κομμάτων… λες κι έχουμε προεκλογική περίοδο, ενώ ταυτοχρόνως χάνουν ποσοστά τα μικρότερα κόμματα.

Θα πείτε, «μα, έχουμε εκλογές και δεν το καταλάβαμε;». Ε, κοιτάξτε, μη νομίζετε, ο κόσμος με τις δηλώσεις των αρχηγών και με τα συνέδρια μπορεί και να… ζεσταίνεται κάπως. Ο Μητσοτάκης πρωί – βράδυ κάνει μια δημόσια εμφάνιση και μια δήλωση, ο Ανδρουλάκης μάλλον θα κατέβει με σλόγκαν «ψηφίστε μας, να γίνει πρωθυπουργός ο… (βάλτε εσείς ένα όνομα, όποιον θέλει ο καθένας, εν ανάγκη τον θείο σας τον Μήτσο) αλλά πάντως όχι ο Μητσοτάκης», ενώ ο Τσίπρας πλακώνεται με τους δικούς του έτσι για προπόνηση (πεθαίνω για Λακόπουλο με Σκουρλέτη!).

Εντάξει, αν άρχισαν τα όργανα από τώρα και κάνει κανένα αστείο ο Μητσοτάκης και βαρέσει… false alarm για το Φθινόπωρο και πάει έτσι μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή, το τι έχουμε να ακούσουμε δεν λέγεται, θα μας τρελάνουν.

newmoney.gr