Τα επόμενα βήματα Μιχαλάκη-Παπαστεργίου βάζουν «φωτιά» στις πολιτικές εξελίξεις στα Τρίκαλα

Μπορεί ακόμη να υπάρχει αρκετός χρόνος για τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση το φθινόπωρο του 2023, όμως οι εθνικές εκλογές μπορούν ανά πάσα στιγμή, ακόμη και μέσα στο 2021, να προκηρυχθούν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στα Τρίκαλα αλλά και ευρύτερα, πολύς λόγος γίνεται εδώ και καιρό, γύρω από τα επόμενα βήματα του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη και του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου. Οι ίδιοι δεν παραλείπουν σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, να δηλώνουν πως σκοπεύουν να παραμείνουν στις θέσεις που κατέχουν σήμερα, ωστόσο όμως είναι βέβαιο πως αυτό θα ισχύσει μέχρι τέλους;

Με την δημοφιλία, τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες που διαθέτουν και οι δύο, αλλά κυρίως μες τις άριστες σχέσεις που διατηρούν με το Πρωθυπουργικό περιβάλλον, κάτι που φυσικά γνωρίζουν πολύ καλά στο Μαξίμου αλλά και στη Πειραιώς, δεν είναι διόλου απίθανο αν μελλοντικά τους ζητηθεί επιτακτικά από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να αφήσουν την αυτοδιοίκηση για την κεντρική πολιτική σκηνή, καθώς θεωρείται σίγουρο πως έχουν αρκετές χιλιάδες ψήφων πίσω τους.

Αν επαληθευτεί ένα τέτοιο σενάριο, δύσκολα μεν κατά την άποψη μας ωστόσο όμως είναι υπαρκτό, τότε σίγουρα μπαίνει «φωτιά» στο τοπικό πολιτικό σκηνικό και πολλές εύθραυστες ισορροπίες ανατρέπονται για τα καλά. Καλά να είμαστε και μελλοντικά θα δούμε σίγουρα πολλά!