Τα ανοίγματα του Κρεμμύδα στον ΣΥΡΙΖΑ

Από τους πρώτους που πήγαν στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ του Σαββάτου στο «Τζάκι» με ομιλήτρια την πρώην Περιφερειάρχη Αττικής και νυν Τομεάρχη Κλιματικής Αλλαγής, Ενέργειας και Περιβάλλοντος Ρένα Δούρου, ήταν ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων Κώστας Κρεμμύδας.

Είναι γνωστό ότι ο συνδυασμός του Κρεμμύδα στις δημοτικές εκλογές, πέρα από το Κίνημα Αλλαγής στηρίχθηκε και από τον ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε θα θυμούνται όλοι και την επίσκεψη του τότε Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο εκλογικό του κέντρο, για να προμοτάρει και να δώσει ώθηση στην υποψηφιότητα του.

Έκτοτε ο Κώστας Κρεμμύδας συνεχίζει να κινείται στην ίδια τακτική, διατηρώντας την επικοινωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και επιχειρώντας και νέα ανοίγματα στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς.

Πάντως το βράδυ του Σαββάτου, στο περιθώριο της εκδήλωσης και έξω από τον χώρο της ομιλίας, είχε πολλά να πει και να μοιραστεί με την Ρένα Δούρου, η οποία όπως αποδεικνύει και η φωτογραφία του trikalaIN.gr, ένιωσε ιδιαίτερα άνετα και οικεία μαζί του!