Άμεσα αποτελέσματα είχε η παρέμβαση της Κ. Παπακώστα για το τηλεοπτικό σήμα από την Digea

Πριν από λίγο καιρό είχε προηγηθεί συνάντηση της Βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Παπακώστα με τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, στο γραφείο του τελευταίου στην Αθήνα, όπου η Τρικαλινή Βουλευτής του είχε θέσει αίτημα για την ελλιπή κάλυψη του τηλεοπτικού σήματος από την Digea σε πολλές περιοχές του νομού Τρικάλων, με αποτέλεσμα πολλά νοικοκυριά να μην έχουν πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια.

Τελικά όπως φαίνεται η παρέμβαση αυτή της Κατερίνας Παπακώστα και η συνάντηση της με τον αρμόδιο Υπουργό έπιασε τόπο, έχοντας άμεση λύση και θετικό αποτέλεσμα για χιλιάδες κατοίκους του νομού. Το Υπουργείο, όπως είχε άλλωστε δεσμευτεί , απέστειλε ήδη σχετικό έγγραφο στους δήμους Πύλης και Μετεώρων με οδηγίες, προκειμένου όλοι όσοι έκαναν αίτηση για να πάρουν πιάτο της DIGEA να προσέλθουν στο ΚΕΠ και να κάνουν υπεύθυνη δήλωση για αντικατάσταση παρόχου και την επιλογή της COSMOTE.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη στο θέμα, θεωρείται ως μια προσωπική επιτυχία της Κατερίνας Παπακώστα, στην οποία οφείλουμε να χρεώσουμε το απόλυτα θετικό αποτέλεσμα!