Τ.Ε.Φ.Α.Α.: Ευχαριστίες Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου ολοκληρώθηκε το 13ο Τουρνουά που διοργάνωσε η Ειδικότητα Ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το Τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού η συμμετοχή των φοιτητών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Συνολικά συμμετείχαν 300 φοιτητές (αγόρια και κορίτσια). Ήταν μία αφορμή μετά από δύο χρόνια αποχής, λόγω της πανδημίας, να περάσουν όλοι όμορφα, να έρθουν πιο κοντά, να συνεργαστούν, να μοιραστούν όμορφες στιγμές και όλα αυτά μέσω του ποδοσφαίρου. Ένα διήμερο διασκέδασης, χαράς και άθλησης.

Η 1η ημέρα περιελάμβανε αγώνες κατάταξης, ενώ την 2η πραγματοποιήθηκε η τελική φάση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ημιτελικοί και τελικοί κρίθηκαν στα πέναλτι. Στην κατηγορία των γυναικών η Χαβαλένθια κατέκτησε την 1η θέση, η La Lana Del Rey την 2η θεση και η Μπαρτσελιώμα την 3η. Πολυτιμότερη παίκτρια η Ραλλού Τσούνη και πρώτη σκόρερ η Νταλιπάϊ Άλμα. Αντίστοιχα, στην κατηγορία των ανδρών οι Μπαμπαμούτες κατέκτησαν την 1η θέση, η ομάδα Trikalocoz την 2η θεση και η Θύελλα FC την 3η. Πολυτιμότερος παίκτης ο τερματοφύλακας Καλούδης Νίκος και πρώτοι σκόρερ οι Αθανασίου και Βογιατζής.

Η ειδικότητα ποδοσφαίρου ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν τις προσπάθειές της και αποτέλεσαν μέρος αυτής της όμορφης διοργανώσης. Πιο συγκεκριμένα:

  • τον κοσμήτορα του ΣΕΦΑΑ κ. Παπαϊωάννου και τον πρόεδρο του Τμήματος κ. Διγγελίδη.

  • τους καθηγητές μας Κ. Κώστα Φαμίση, κ. Δημήτριο Μπατσίλα και τον κ. Βαγγέλη Μπρισίμη.

  • Τους χορηγούς μας για την μεγάλη τους συνεισφορά και βοήθειά

  • Τους συμφοιτητές μας για την συμμετοχή τους

  • Τους συμφοιτητές μας του 3ου έτους ειδικότητας ποδοσφαίρισης για την υποστήριξή τους