ΣΥΡΙΖΑ: Το Σάββατο το Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας στη Λάρισα

Το ερχόμενο Σάββατο, στις 11.00 το πρωί, στη Δημοτική Πινακοθήκη της Λάρισας, διεξάγεται το Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη.

Πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά περιφερειακό συνέδριο, «μετά το πρώτο και πολύ επιτυχημένο Περιφερειακό Συνέδριο για τη Δυτική Μακεδονία», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

 «Η Θεσσαλία, Περιφέρεια κομβικής σημασίας για τον πρωτογενή τομέα της πατρίδας μας, εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπη με τα μεγάλα προβλήματα που προκάλεσαν οι καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου σε σπίτια, αγροτικές καλλιέργειες και κτηνοτροφικό κεφάλαιο, αλλά και με την κυβερνητική εγκατάλειψη και ανεπάρκεια στην αποκατάσταση των πληγέντων», τονίζεται στην ανακοίνωση. «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όχι μόνο στηρίζει τον αγώνα του αγροτικού κόσμου, αλλά προτείνει συγκεκριμένα και κοστολογημένα μέτρα στήριξής του», «στον αντίποδα της αδιαφορίας και απαξίωσης της κυβέρνησης που άφησε αθωράκιστη τη Θεσσαλία από τα ακραία φυσικά φαινόμενα και χωρίς απαντήσεις τις προκλήσεις της Κλιματικής Αλλαγής», σχολιάζει η ανακοίνωση.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι με το 2ο Περιφερειακό Συνέδριο «ενδυναμώνει τη διαδικασία ανοιχτού διαλόγου με τους πολίτες στο δρόμο προς το 4ο Συνέδριό του, προκειμένου να δοθούν οι απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας και της ελληνικής υπαίθρου και στις κυβερνητικές πολιτικές που τα προκαλούν» και απευθύνει πρόσκληση σε κάθε πολίτη να συμμετάσχει στο Συνέδριο και το διάλογο που θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια των εργασιών του.