ΣΥΡΙΖΑ: Σε ιστορικό φιάσκο εξελίσσεται ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη

«Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός του κ. Μητσοτάκη εξελίσσεται τελικά σε παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο. Τελικά έμεινε με τους ακροδεξιούς που υπουργοποίησε και τις απαράγραπτες ευθύνες του για την αποτυχία του «επιτελικού κράτους», τονίζει σε νέα ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας τη μη αποδοχή της πρότασης του πρωθυπουργού από τον κ. Αποστολάκη, στη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης

«Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης ανακοινώθηκε πριν δύο μόλις ώρες, ωστόσο ο Ευάγγελος Αποστολάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του Open, δεν δέχεται τελικά την πρόταση του πρωθυπουργού Όπως προκύπτει, από τη δήλωση του κ. Αποστολάκη, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Μάλλον θα συνειδητοποίησε ότι δεν ενστερνίζονται όλοι την οικογενειακή του παράδοση. Υπάρχουν στο δημόσιο βίο και άνθρωποι έντιμοι, που θεωρούν την αξιοπρέπεια σημαντικότερη από τα αξιώματα», καταλήγει.