«Συντροφικές» συζητήσεις και χαμόγελα πριν την ανακοίνωση αποφάσεων…

Σε μια άκρως ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα, προφανώς λόγω και της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου στις κάλπες για την εκλογή νέων οργάνων και συνέδρων στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, είχαν «συντροφικές» συζητήσεις γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις στον αύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων, ο υποψήφιος Βουλευτής στις προηγούμενες εκλογές Γιώργος Ηλιάδης και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων Κώστας Κρεμμύδας.

Για τον Ηλιάδη αποτελεί ειλημμένη απόφαση η διεκδίκηση για μια φορά ακόμα της βουλευτικής έδρας στα Τρίκαλα, αφού όπως όλα δείχνουν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εθνικές εκλογές. Όσον αφορά τον Κρεμμύδα, εκεί τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα και σύνθετα, καθώς οι όροι και οι προϋποθέσεις που είχε βάλει για συνεργασία όλων των ευρύτερων προοδευτικών δυνάμεων, ώστε να στηριχθεί έτσι η δική του εκ νέου κάθοδος στο Δήμο Τρικκαίων, μάλλον δείχνει ένα τέτοιο ενδεχόμενο να απομακρύνεται.

Ο ίδιος είχε δηλώσει πως εντός του Μαΐου θα προβεί σε δηλώσεις, όπου θα αποσαφηνίζει πλήρως τις προθέσεις του, αλλά τελικά δεν ξέρουμε αν τελικά θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, σίγουρα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα υπάρξουν εξελίξεις στο χώρο του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά το πρόσωπο που θα στηρίξει για τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση στο Δήμο Τρικκαίων.