Συντήρηση του καταστρώματος της γέφυρας στο Μουργκάνι

gefira_copy

Ανακοίνωση με την οποία ζητά την κατανόηση των οδηγών που θα κινηθούν το διήμερο 15-16 Σεπτεμβρίου στο τμήμα Γέφυρα Μουργκάνι – όρια νομών Τρικάλων, Γρεβενών εξέδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Τη Δευτέρα, 25-7-2011 και την Τρίτη, 26-7-2011, στα πλαίσια των απαιτούμενων εργασιών συντήρησης – βελτίωσης του δυτικού παρακαμπτήριου άξονα στο τμήμα Γέφυρα Μουργκάνι – όρια Νομών Τρικάλων, Γρεβενών, έχει προγραμματιστεί να εκτελεστούν, ασφαλτικές εργασίες συντήρησης επί του καταστρώματος της γέφυρας στην περιοχή της Μύκανης (πλησίον της διασταύρωσης για Οξύνια) από τη χ.θ. 6+740 έως τη χ.θ. 6+830 επί της Ε.Ο. με αρ. 15, Γέφυρα Μουργκάνι – Γρεβενά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα διεξάγεται με διακοπές και εκ περιτροπής, λόγω της στενότητας της γέφυρας και του είδους των εργασιών (φρεζάρισμα παλιού ασφαλτοτάπητα και διάστρωση νέου) και θα υπάρχει, για το λόγο αυτό, τόσο η απαραίτητη εργοταξιακή σήμανση, όσο και επί τόπου προσωπικό αρμόδιο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ θα ζητηθεί και η συνδρομή του αρμόδιου τμήματος Τροχαίας Καλαμπάκας.

Παρακαλούμε για τη συμμόρφωση των διερχομένων με τις επιβαλλόμενες από την εργοταξιακή σήμανση και το αρμόδιο προσωπικό ρυθμίσεις και ζητούμε την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση.