Συντηρεί τους δρόμους προς τις Ιερές Μονές Χρυσίνου και Σιαμάδων η Περιφέρεια

Στη βελτίωση της προσβασιμότητας προς τις Ιερές Μονές Χρυσίνου και Σιαμάδων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Περιφερειακής Ενότητα Τρικάλων.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπέγραψε με τον ανάδοχο τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 300.000 ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της  Π.Ε. Τρικάλων. Κύριο μέλημά μας αποτελεί η μετακίνηση των πολιτών και η μείωση της επικινδυνότητας. Ενώ ενισχύουμε την προσβασιμότητα στα θρησκευτικά μνημεία της Περιφέρειας μας με έργα που συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση» τονίζει σε δήλωσή του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Αντικείμενο του έργου είναι οι εργασίες βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης σε τμήματα των οδών προς Ιερές Μονές Χρυσινού και Σιαμάδων της Π.Ε. Τρικάλων συνολικού μήκους 1.200 μ περίπου. Θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, σήμανσης, οδοστρωσίας και ασφαλτικών.