Στο τέλος του 2020 το 5G στην Ελλάδα

Το δίκτυο πέμπτης γενιάς, 5G αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στην Ελλάδα! Το κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι οι απίστευτα υψηλές ταχύτητες του διαδικτύου, γεγονός που θα αναβαθμίσει το επίπεδο διαβίωσης των πολιτών.

Στελέχη της αγοράς τονίζουν ότι η έλευση και η καθιέρωση του 5G στην ελληνική αγορά δεδομένων θα ανατρέψει σε σημαντικό βαθμό τις υπάρχουσες συνθήκες που επικρατούν και στη μετάδοση τηλεοπτικού σήματος επίγειου και δορυφορικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 5G θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας στο τέλος του 2020. Πρόκειται για μια υπηρεσία που θα φέρει μια νέα εποχή στον κόσμο του διαδικτύου και θα ανατρέψει τα δεδομένα στην αγορά κινητής τηλεφωνίας. Τα δίκτυα 5G αποτελούν την επόμενη γενιά σύνδεσης κινητών συσκευών στο διαδίκτυο, προσφέροντας πιο γρήγορες από ποτέ ταχύτητες αλλά και πιο αξιόπιστες συνδέσεις σε smartphones και άλλες συσκευές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, το 5G δίκτυο θα μπορεί να προσφέρει συνδέσεις έτη φωτός πιο γρήγορες από τις τρέχουσες συνδέσεις, με τις μέσες ταχύτητες λήψης (περίπου 1GBps) να θεωρούνται ο κανόνας.

dikaiologitika.gr