Συνέντευξη τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων- Κορασίδων στα Τρίκαλα

 

Συνέντευξη τύπου στην αίθουσα «Αίγλη» του ξενοδοχείου Πανελλήνιο, παραχώρησαν σήμερα το πρωί οι διοργανωτές του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου παίδων- κορασίδων, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου στα Τρίκαλα.

Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν το Τρικαλινό μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Χαχάμης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γεώργιος Τσίγκας ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων Έφη Λεβέντη, το μέλος της επιτροπής για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και προπονητής στίβου Δημήτρης Σούλας, ο Πρόεδρος των κριτών στίβου Γιώργος Γεροκώστας, η Γραμματέας των κριτών στίβου Σοφία Αυγέρη, ο υπεύθυνος του ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Ηπείρου και Κέρκυρας Δημήτρης Χαλβαντζάρας και ο Πρόεδρος Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλίας Καφφές.

Για μια ακόμη φορά, ο ΣΕΓΑΣ επέλεξε το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων για την πιο σημαντική διοργάνωση του ελληνικού κλασικού αθλητισμού: το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων Κορασίδων στα αγωνίσματα του Στίβου, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 24 και 25 Ιουνίου 2017.
Εκεί, όπου «γεννιούνται» οι αυριανοί πρωταθλητές, οι αθλητές και οι αθλήτριες που, εμπνεόμενοι από τα Ολυμπιακά ιδεώδη, εκπροσωπούν τη χώρα μας και – παραλλήλως – ενισχύουν την ιδέα της μαζικής άθλησης.
Ο ιστορικός ΣΕΓΑΣ, επιλέγοντας και φέτος τα Τρίκαλα, αποδεικνύει ότι μπορεί να ενισχύει την επαρχία, που έχει «προσφέρει» πλήθος αξιέπαινων αθλητών/τριών και πρωταθλητών/τριών στον ελληνικό στίβο.
Πλέον, με τη διοργάνωση αυτή, σε ένα ιστορικό Στάδιο, που συνεχώς ανακαινίζεται και ανανεώνεται, οι τρικαλινοί συνεχίζουν την παράδοση των μεγάλων αγώνων, των μεγάλων διοργανώσεων.
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, παίδες και κορασίδες από κάθε γωνιά της χώρας μας, θα απολαύσουν την τρικαλινή φιλοξενία στην πόλη του Ασκληπιού, του Τσιτσάνη, της τεχνολογίας, του ποδηλάτου.