Συνελήφθησαν δυο γυναίκες στα Τρίκαλα

Συνελήφθησαν δύο γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, κατηγορούμενες για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. Κατασχέθηκαν συνολικά (3.465) πυροτεχνικά είδη 

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο γυναίκες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη μια 56χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια καταστήματος, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημά της, κατελήφθη να διαθέτει προς πώληση συνολικά (956) παιδικά αθύρματα και (9) καπνογόνα, στερούμενη αδείας από αρμόδια Αρχή.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη μία 44χρονη ημεδαπή, προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημα, κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση (2.496) παιδικά αθύρματα διαφόρων τύπων και (4) καπνογόνα, στερούμενη αδείας από αρμόδια Αρχή.

Αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Τα προαναφερόμενα είδη πυροτεχνίας κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.