Συνέδριο ΕΕΔΥΕ – Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων

eedye-prosklhsh-021

Συζήτηση για την ενίσχυση του κινήματος σε μια περίοδο οξυμένης ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του 17ου Συνεδρίου της ΕΕΔΥΕ που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Δεκέμβρη στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου, βρίσκεται η Γραμματεία της Επιτροπής απευθύνοντας κάλεσμα για να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου στα μέλη του απερχόμενου Εθνικού Συμβουλίου της, στους αντιπροσώπους που προκύπτουν από τις γενικές συνελεύσεις των Επιτροπών Ειρήνης που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα, στους προέδρους και στα μέλη των Επιτροπών Ειρήνης, καθώς στους συναγωνιστές που θέλουν να συμβάλουν στην ενίσχυση της πάλης του αντιιμπεριαλιστικού – αντιπολεμικού κινήματος το επόμενο διάστημα.

Το 17ο Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ πραγματοποιείται σε μια περίοδο που η ιμπεριαλιστική επιθετικότητα οξύνεται και το ενδεχόμενο μιας γενικευμένης πολεμικής σύγκρουσης, με απρόβλεπτες για τους λαούς συνέπειες, γίνεται ολοένα και πιο πιθανό. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, όπου ο ελληνικός λαός βιώνει όλα τα παραπάνω, καθώς και τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης, πραγματοποιείται το Συνέδριο με βασικά συνθήματα: Εντείνουμε την αντιιμπεριαλιστική πάλη.Καμιά εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.Αποδέσμευση από ΝΑΤΟ – ΕΕ.
Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Συνέδριο η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων πραγματοποίησε τη γενική συνέλευση στο «Πανελλήνιο» την Πέμπτη 20 Νοέμβρη και συζήτησε τις συνθήκες που διαμορφώνονται διεθνώς εξαιτίας των ιμπεριαλιστικών πολέμων καθώς και τη δημιουργία προϋποθέσεων με στόχο την παραπέρα ενίσχυση του κινήματος μέσα από συντονισμένες δράσεις.
Ακολούθησε η εκλογή της νέας Γραμματείας της Επιτροπής και των αντιπροσώπων για το Συνέδριο. Η Γραμματεία που συγκροτήθηκε σε σώμα έχει ως εξής:
Πρόεδρος:Μήτσιου Νίκος,
Αντιπρόεδρος:Καλαμποκίνη Βαρβάρα,
Γραμματέας:Τσουμένης Λάζαρος,
Ταμίας:Γεροκώστας Παναγιώτης
και Μέλη της Γραμματείας οι: Δεληγιάννης Θωμάς, Δούκας Νίκος, Κατσάνος Γεώργιος, Μπαντέκας Βασίλης. Τράντος Κώστας.
Αντιπρόσωποι για το Συνέδριο: Μήτσιου Νίκος, Τσουμένης Λάζαρος.

Γραμματεία Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων

.