Συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής δήμου Τρικκαίων

dimarxeio-trikalon1

 

 

 

 

Το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του  Δήμου Τρικκαίων», συνεδρίασε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου  2012 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου  Τρικκαίων και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Απόφαση 35. Εγκρίθηκε η κατανομή επιχορήγησης Γ΄ δόσης 2012 για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων Β΄θμιας Εκπαίδευσης  του Δήμου Τρικκαίων 

Απόφαση36. Εγκρίθηκε η  πίστωση για την επιχορήγηση του Εργαστηριακού Κέντρου Φυσικών Επιστήμων  ( ΕΚΦΕ )Τρικάλων. 

Απόφαση 37. Εγκρίθηκε η παραχώρηση της χρήσης χώρων του 4ου ΓΕΛ και του 5ου Γυμνασίου για πραγματοποίηση εξετάσεων ξένων  γλωσσών. 

Απόφαση 38. Εγκρίθηκε η λήψη απόφασης για την αποδοχή των εισπράξεων κυλικείων σχολείων και την διάθεση τους στα αντίστοιχα συμβούλια σχολικών κοινοτήτων 

Απόφαση 39. Εγκρίθηκε η απευθείας ανάθεση εγκατάστασης νέου καυστήρα και λέβητα φυσικού αεριού στο 6ο Γυμνάσιο Τρικάλων. 

Απόφαση 40. Ενημερώθηκε το Δ.Σ. για το νέο οικονομικό πακέτο του ΟΤΕ για τα σχολεία.

Απόφαση 41. Εγκρίθηκαν οι συμβάσεις μίσθωσης έργου καθαριστριών Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Απόφαση 42. Εγκρίθηκε η κατανομή  μέρους του ποσού των 8.832,93 ευρώ από το ΙΕΚ Τρικάλων για τη συμμέτοχή στις λειτουργικές δαπάνες του Σχολικού Συγκροτήματος 1ο ΕΠΑΛ, 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ (στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων 5.000  ευρώ και στο 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ 3.500) .

Απόφαση 43. Εγκρίθηκε η εξόφληση οφειλών του πρώην Γυμνασίου Ριζώματος.

Εκτός Ημερησίας Διάταξης

Απόφαση 44. Εγκρίθηκε η έκτακτη επιχορήγηση 1.500,00 € στο 2ο ΓΕΛ Τρικάλων