Συνεχίζουν τα δείπνα οι τρικαλινοί υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Διαβάζοντας, τρικαλινά δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα διαπίστωσα ότι οι ενδιαφερόμενοι όσον αφορά τον χώρο της Ν.Δ., υπερβαίνουν τα δέκα πέντε τουλάχιστον πρόσωπα μέχρι τώρα και μάλιστα λένε οι παρηκούντες την Ιερουσαλήμ ότι υπάρχουν και άλλα πρόσωπα τα οποία ακόμη δεν έχουν εκδηλωθεί. Όλοι τους μα όλοι τους, θεωρούν τους εαυτούς τους επιτυχημένους, στην προσωπική αλλά και επαγγελματική τους σταδιοδρομία και έτοιμους να κατέλθουν με αξιώσεις τον πολιτικό στίβο.

Αντιθέτως σε Αθηναικά βέβαια δημοσιεύματα γίνεται επίσης λόγος για εκπλήξεις μεγατόνων σχετικά με τς λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την επικράτεια στις επόμενες εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν.

Πηγές των γραφείων της ΝΔ στην Πειραιώς αναφέρουν τα εξής: “Όσοι βιάζονται να χρίσουν υποψηφίους βουλευτές απλά κάνουν λάθος”.

Επισημαίνεται όμως εδώ και σύμφωνα με παλιότερες δηλώσεις του Προέδρου του κόμματος της Ν.Δ. αλλά και άλλων πρωτοκλασάτων στελεχών ότι αποφασιστικό ρόλο στην επιλογή υποψηφίων για την κατάρτιση λιστών σε όλους τους νομούς θα παίξει το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών που  καθημερινά αγκαλιάζεται από πολίτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα κοινά. Είναι αυτό μέσα από το οποίο θα επιλεγούν κατά βάση οι υποψήφιοι βουλευτές. Η μήπως κάνω λάθος!!!

            Σόφρων θα είναι λοιπόν όσοι τρικαλινοί είναι ενδιαφερόμενοι – εκτός από τα τραπεζώματα – να μελετούν καλά τον οδικό χάρτη που αφορά την επιλογή υποψηφίων και μετά να ξεκινούν χαράματα,για να επιστρέψουν το απόγευμα από την Αθήνα έχοντας ως παρακαταθήκη την επαναλαμβανόμενη σε όλους μας “γνωστή φώτο”,φροντίζοντας μάλιστα για να προλάβουν τις εξελίξεις να την στέλνουν και με email.