Συνδιοργάνωση σεμιναρίου των Οδοντιατρικών Συλλόγων Τρικάλων και Καρδίτσας

DSC_6795

 

 

 

Οι Οδοντιατρικοί Σύλλογοι Καρδίτσας και Τρικάλων διοργάνωσαν σεμινάριο με θέμα “Τα εμφυτεύματα στο σύγχρονο οδοντιατρείο” το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012 στο Ξενοδοχείο Mouzaki Palace Hotel & Spa με τη συμμετοχή συναδέλφων Οδοντιάτρων κυρίως από την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα.
 

 

Στο Θεωρητικό μέρος, ο Επίκουρος Καθηγητής της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Αλέξανδρος Βέης ανέπτυξε τις βασικές αρχές της βιολογίας των εμφυτευμάτων, τη χειρουργική προσέγγιση του ασθενή, αναλύοντας πρακτικά ζητήματα επιλογής περιστατικού, πλάνο θεραπείας και το απαραίτητο χειρουργικό πρωτόκολλο καθώς και τις επιλογές στη τελική προσθετική αποκατάσταση μέσα από την παρουσίαση κλινικών περιστατικών. Στο Πρακτικό μέρος, οι συμμετέχοντες συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία της πρακτικής εξάσκησης στο προσθετικό μέρος του συστήματος οδοντικών εμφυτευμάτων της Biomet 3i.
Το σεμινάριο ήταν χορηγία της εταιρείας IMPLADEND 3i αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων της BIOMET 3 i για Ελλάδα και Κύπρο.
 

 

Τα Δ.Σ. των Οδοντιατρικών Συλλόγων Καρδίτσας και Τρικάλων ευχαριστούν θερμά την εταιρεία Impladend 3i για τη δωρεάν επιστημονική ενημέρωση των συναδέλφων και για την οικονομική ενίσχυση των Συλλόγων. Ευχαριστούμε τον Επικ. Καθ. κ. Βέη, τον υπεύθυνο της εταιρείας κ. Κώστα Κονισορλή και τις κυρίες Μιχαηλίδου, Λιάμπα και Παναγιωτίδου για τη φροντίδα τους καθως και το ξενοδοχείο Mouzaki Palace για τη φιλοξενία.

 

 

.