Σύνδεσμος ανελκυστήρων συμμετέχει στην απεργία της Πέμπτης

apergia

Το Δ/Σ. του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ – ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, (ΣΑΕΣΑΚΕ) ομόφωνα αποφάσισε να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που οργανώνονται με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΕΒΕ και καλή τους Συναδέλφους να Συμμετέχουν μαζικά στην απεργία της 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015 για να αποτρέψουμε το νέο κύμα επίθεσης που εξαπέλυσε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, Ε.Ε. και οι βιομήχανοι σε βάρος των Αυτοαπασχολούμενων – Μικρών ΕΒΕ – Συνταξιούχων – Εργαζόμενων και γενικότερα των Λαϊκών Στρωμάτων.

Την ίδια ώρα που οδηγούν την Λαϊκή Οικογένεια στη φτώχια, κυνηγάνε τους Αυτοαπασχολούμενους και Μικρούς ΕΒΕ, χαρίζουν χρέη, και μοιράζουν προκλητικές φοροαπαλλαγές προς το μεγάλο κεφάλαιο – εφοπλιστές και τραπεζίτες.

Η Νέα κυβέρνηση ανέλαβε να τελειώσει την βρώμικη δουλεία που δεν τελείωσαν οι προηγούμενοι προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ποιο σκληρές κατευθύνσεις της Ε.Ε. των μονοπωλίων και του μεγάλου κεφαλαίου.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

Κατάργηση του 26%.
Όχι στην αύξηση προκαταβολής φόρου και ΦΠΑ.
Αύξηση κρατικής χρηματοδότησης στον ΟΑΕΕ.
Όχι στη μείωση των Συντάξεις.
Όχι σε ρυθμίσεις που απελευθερώνουν επαγγέλματα προς όφελος των μονοπωλίων.

Συνάδελφοι καλείστε την ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015 να συμμετέχετε μαζικά στην απεργία με το κλείσιμο των καταστημάτων μας, και την παρουσία μας στης κατά τόπους ΟΕΒΕ ώρα 9,30 π.μ.

                          Για το Δ/Σ
Ο Πρόεδρος                               Ο Γ. Γραμματέας

Καραχάλιος Χρήστος               Αλευράς Γεώργιος

.