Συνάντηση Χαρακόπουλου, Βλαχογιάννη με Μπακογιάννη

Με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Κώστα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ,συναντήθηκαν οι ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΒΛΑΧΟΓΙΆΝΝΗΣ , κατά την επίσκεψή τους στη Λαμία,στα πλαίσια της Διευρυμένης Συνεδρίασης του ΤΟΜΈΑ Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας και συζήτησαν μαζι του θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης .

Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή,το Διευθυντή Αστυνομίας και το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  της Περιφέρειας,με τους οποίους συζήτησαν τα γενικότερα προβλήματα αστυνόμευσης , Ασφάλειας και Πυρασφάλειας της περιοχής.
Στη συνέχεια προήδρευσαν της Διευρυμένης Συνεδρίασης του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λαμίας,παρουσία του βουλευτού και πρώην υπουργού Χρήστου  Σταικουρα,  των  πρώην  βουλευτών  Κώστα Κουτσογιαννακοπουλου και Ελένης Μακρή , των Προέδρων των ΝΟΔΕ    και στελεχών της  παράταξής ,των συνδικαλιστικών  εκπροσώπων  του Προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ και του Πυροσβεστικού Σώματος.
Σώματος,εκπροσώπων των Συνταξιούχων Αστυνομικών κ.λ.π.

Οι κ.κ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και ΒΛΑΧΟΓΙΆΝΝΗΣ, ενημέρωσαν τα μέλη του Τομέα για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και την πολιτική που θα ακολουθήσει το κόμμα  στα θέματα Αστυνόμευσης και Πολιτικής Προστασίας και επανέλαβαν τη δέσμευση του Προέδρου μας Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ για τη χορήγηση και του υπολοίπου ποσού της γνωστής  απόφασης του ΣτΕ στα εν ενεργεία και εν αποστρατεία  στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Ακόμη τόνισαν ότι θα επανεξετασθεί το πρόσφατο ενιαίο μισθολόγιο για τους ενστόλους,πάντα σε συνεννόηση και συνεργασία με τους εκπροσώπους του προσωπικού και τη φυσική ηγεσία ,έτσι ώστε να αρθούν οι όποιες στρεβλώσεις και να αποκατασταθούν οι τυχόν αδικίες.