Συμμετοχή του Ορειβατικού Ομίλου Πύλης στον Ορεινό Αγώνα Τρεξίματος στις Θερμοπύλες

1029773

Την Κυριακή 4 Μα’ί’ου 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 5ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος με την επωνυμία “Ανοπαία Ατραπός” (Μονοπάτι Εφιάλτη) στο Όρος Καλλίδρομο πάνω από το χωριό Θερμοπύλες.

Στον αγώνα που διοργανώνει ο Σύλλογος δρομέων Φθιώτιδας η ”Τραχίνα” και έγινε με την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, συμμετείχαν 244 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Την πρώτη θέση στους άνδρες κατέλαβε ο Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος με χρόνο 1:15΄:10΄΄ ενώ στις γυναίκες η Σταματελοπούλου Ευγενία 1:31΄:15΄΄. Από τον Ορειβατικό Περιηγητικό Όμιλο Πύλης συμμετείχε ο Σχορτσιανίτης Αλέξανδρος σημειώνοντας μάλιστα πολύ καλή επίδοση, καθώς τερμάτισε στην 18η θέση γενικής κατάταξης με επίδοση 1:30΄:52΄΄, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Να επισημάνουμε ότι ο αθλητής του συλλόγου μας, συμμετείχε και ταξίδεψε με το γκρουπ των αθλητών του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, δίνοντας όλη η ομάδα δυναμικό παρών στον αγώνα και πετυχαίνοντας καλές διακρίσεις.
Συγχαρητήρια στην διοργάνωση καθώς και σε όλους τους εθελοντές για την άψογη οργάνωση ενός από τους πιο ιστορικούς αγώνες της Ελλάδας.

.