Συμμετέχω στο δρόμο της ανάπτυξης που χάραξε το Επιμελητήριο Τρικάλων

lioytas_copy_copy

Υποψήφιος στο τμήμα μεταποίησης στις εκλογές του Επιμελητηρίου  κατέρχεται ο γνωστός επιχειρηματίας  κ.Αθανάσιος  Λιούτας  που δραστηριοποιείται  στον τομέα της  συσκευασίας και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων . Είναι επίσης ο ιδιοκτήτης της  βιομηχανίας τροφίμων Meteora Food που βρίσκεται στα Τρίκαλα.

Η Meteora Food δραστηριοποιείται στην παραγωγή έτοιμων μαγειρεμένων γευμάτων, τα οποία χαρακτηρίζονται από τη μοναδική νοστιμιά της Ελληνικής κουζίνας και διαθέτουν όλα τα ευεργετικά χαρακτηριστικά της Μεσογειακής Διατροφής.

Σχετικά με την υποψηφιότητά του έκανε την ακόλουθη δήλωση στο trikalain.

Οφείλουμε, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, με τεράστιες αρνητικές συνέπειες και για το νομό Tρικάλων, να «ανοίξουμε» το Επιμελητήριο σε όλα τα μέλη.

Συμμετέχω σε μια κοινη προσπάθεια για έξοδο από την κρίση που είναι το μόνο που μας έχει απομείνει για να στηρίξουμε και μέσω αυτού να παλέψουμε τα προβλήματα, που πολλαπλασιάζονται. Τα δεδομένα στην Ελλάδα άλλαξαν και το Επιμελητήριο καλείται να προασπίσει τα συμφέροντα των μελών του, να προτείνει λύσεις και δράσεις για ανάπτυξη στον τόπο μας.