Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου

Τη στιγμή που η Κυβέρνηση δίνει Γη και Ύδωρ στους ιμπεριαλιστές για να δολοφονούν λαούς, την ίδια ώρα χτυπά με βία και μίσος το νεολαιίστικο κίνημα που εναντιώνεται στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει στον εργαζόμενο λαό, τον αυταρχισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που χθες 16/4/΄18 το πρωί μέσα από ένα πρωτοφανές όργιο καταστολής επιτέθηκε απέναντι σε χιλιάδες μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές που διαμαρτύρονταν για το νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα στη Συρία.

Η κυβέρνηση από τη μία υπογράφει συμφωνίες που εμπλέκουν βαθύτερα τη χώρα μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ–ΗΠΑ-ΕΕ και την ίδια στιγμή δίνει συνεχώς διαπιστευτήρια στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.

Μετά από το ξέπλυμα του νυν προέδρου των ΗΠΑ από την κυβέρνηση, σειρά πήρε σήμερα η προστασία με ξεχωριστό ζήλο του αγάλματος του μακελάρη πρώην προέδρου των ΗΠΑ Χ. Τρούμαν, ένα άγαλμα-σύμβολο του αιματοβαμμένου αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.

Η κυβέρνηση αφού πρώτα μέσω των δυνάμεων καταστολής χτύπησε βίαια την αντιπολεμική πορεία με χημικά και γκλομπ, στέλνοντας στο νοσοκομείο σπουδαστές και μαθητές, συνεχίζει τον αυταρχικό κατήφορο παραπέμποντας με αυτόφωρη διαδικασία δύο νεαρούς διαδηλωτές, φορτώνοντάς τους μία σειρά αστήρικτες, αλλά βαρύτατες κατηγορίες.

Καλούμε Σωματεία, Συλλόγους, Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, Εργαζόμενους, Ανέργους, Νέους και Νέες του Νομού μας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Συλλαλητήριο που οργανώνουν Εργατικά Σωματεία και Φορείς του λαϊκού κινήματος  την Τετάρτη 8.μ.μ. στην Πλ. ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Έξω η Ελλάδα από το Ιμπεριαλιστικό Έγκλημα

Όλοι στο  Συλλαλητήριο  Τετάρτη 18 Απρίλη

Ενάντια στο Ιμπεριαλιστικό Έγκλημα

Στις 8.00μ.μ. Πλ. ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ