Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από το ΠΑΜΕ στα Τρίκαλα για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή

Δυναμική συγκέντρωση και συλλαλητήριο διοργάνωσε το απόγευμα της Τρίτης στην πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων, η Γραμματεία του ΠΑΜΕ και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και εργατικά σωματεία που ανήκουν στη δύναμη του.

Στην συγκέντρωση μίλησε το μέλος της Γραμματείας Τρικάλων του ΠΑΜΕ Βάσω Μπακάση, που αναφέρθηκε στην επικείμενη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που επιχειρεί να φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη Βουλή και την ψήφιση του στις 12 Ιανουαρίου. Πρόκειται για την ψήφιση ενός επικαιροποιημένου μνημονίου με τα νέα προαπαιτούμενα, που οδηγεί σε ένα νέο γύρο επίθεσης στην ζωή κάθε εργατικής και λαϊκής οικογένειας, με την ψήφιση νέων σκληρότερων αντεργατικών μέτρων.

Κάλεσε δε από το βήμα, όλους τους εκπροσώπους των σωματείων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία, που έχει προκηρυχθεί εκείνη την ημέρα.

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία από τους συγκεντρωμένους με πανό και συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των μνημονίων σε κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το μεσημέρι της Τετάρτης στα Δικαστήρια Τρικάλων, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθούν πλειστηριασμοί κατοικιών και περιουσιών συμπολιτών.

Για την μεγάλη απεργία της 12ης Ιανουαρίου,τα μέλη του ΠΑΜΕ ανάρτησαν ένα μεγάλο πανό στην κεντρική γέφυρα, πάνω από τον Ληθαίο ποταμό.