Έβαλε τον φίλο της να ληστέψει την αδερφή της

Μια πολύ ιδιαίτερη υπόθεση «ληστείας», ξεσηκωμένη από σενάριο ταινίας, εξιχνίασε και έφερε στο φως το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας, κουκουλοφόρος εισέβαλε στο σπίτι 41χρονης στη Χαλκίδα και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε περίπου 4.500 ευρώ.

Από τα στοιχεία που συνέλλεξαν όμως οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, γρήγορα έφτασαν στην 39χρονη αδερφή του θύματος – η οποία ήταν μάλιστα παρούσα στη ληστεία υποκρινόμενη και εκείνη το θύμα – ότι ήταν εκείνη που είχε βάλει έναν 26χρονο Αλβανό φίλο της για να της πάρουν τα λεφτά. Το σενάριο μάλιστα που εξετάζει η Αστυνομία είναι ότι η 39χρονη είχε ήδη αφαιρέσει τα χρήματα από το κομπόδεμα της αδελφής της και ήθελε να σκηνοθετήσει τη ληστεία για να δικαιολογήσει την εξαφάνισή του!

Σε έρευνες στα σπίτια των δύο κατηγορούμενων οι οποίοι συνελήφθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στο σπίτι της 39χρονης, το χρηματικό ποσό των 2.270 ευρώ, καθώς και 1000 ευρώ στην κατοχή της, ενώ στο σπίτι του 26χρονου, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και 260 ευρώ στην κατοχή του.

Συνολικά κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.630 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας.

Πηγή: lamiareport.gr