Συγκρότηση ΔΣ σωματείου Λογιστών και βοηθών λογιστών Τρικάλων

forologiki-dilosi

Το Δ.Σ. του Συνδικάτου σε συνεδρίαση του στις 15/10/2015 προχώρησε στη συγκρότηση του προεδρείου.

Εκλέχτηκαν οι εξής:

Πρόεδρος Κατσίβελος Γεώργιος
Αντιπρόεδρος Κολοβού Ειρήνη
Γεν.Γραμματέας Γεραγόρης Νικόλαος
Αναπλ.Γεν.Γραμματέας Κόκκαλη Ζώη
Ταμίας Παλάτου Βαια

Επίσης το Δ.Σ. στην συνεδρίαση που ακολούθησε αποφάσισε την συμμετοχή του Σωματείου στο συλλαλητήριο στα Τρίκαλα στις 21 Οκτώβρη 7:00 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.
Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο μαζικά για να αποτελέσει σταθμό στην κλιμάκωση του αγώνα μας!!!
Πρέπει επιτέλους να βάλουμε εμπόδιο στην εργοδοτική ασυδοσία, στην εντατικοποιημένη με ατελείωτες ώρες εργασία κυνηγώντας προθεσμίες οποιοσδήποτε λόγος και να είναι αυτός (φορολογικές υποχρεώσεις, project ), στους μισθούς πείνας η ακόμα και απλήρωτη εργασία όπως και κάθε είδους προγράμματα τζάμπα εργασίας.
Τα μέτρα δεν έχουν την έγκρισή μας, δεν δίνουμε λαϊκή συναίνεση στον σφαγιασμό μας!!!
Να δώσουμε μαχητική απάντηση στα νέα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης!!!
Να βάλουμε στόχο την κατάργηση των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων, την κάλυψη των απωλειών που είχαμε την περίοδο της κρίσης για τα κέρδη της καπιταλιστικής μεγαλοεργοδοσίας. Να γίνει η πάλη για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας υπόθεση όλων μας. Να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, τη ζωή που μας αξίζει. Είναι η μόνη ρεαλιστική απάντηση στη βαρβαρότητα της φοροεπιδρομής, των ιδιωτικοποιήσεων, των πλειστηριασμών, της πανάκριβης υγείας και παιδείας.
Μπορούμε εμείς να γίνουμε πρωταγωνιστές των εξελίξεων!!!

Προετοιμαζόμαστε για Απεργία στις 12 του Νοέμβρη.

ΤΟ Δ.Σ. του Σωματείου Λογιστών και Βοηθ.Λογιστών
Ν.Τρικάλων

.