Συγκλόνισε την τοπική κοινωνία ο θάνατος του Βασίλη Γιαννούχου

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον θάνατο του γνωστού Τρικαλινού Βασίλη Γιαννούχου, ο οποίος έφυγε χθες από την ζωή με τραγικό τρόπο.

Ο Βασίλης Γιαννούχος ήταν ο Διευθυντής του 7ου Δημοτικού σχολείου στην Αγία Μονή, ένας ακέραιος, σοβαρός και έντιμος εκπαιδευτικός, που έχαιρε της αγάπης και της εκτίμησης των συναδέλφων του και όλης της τοπικής κοινωνίας.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ημέρα της κηδείας του άτυχου Βασίλη Γιαννούχου, καθώς οι δύο του γιοί που είχε αποκτήσει με την Βασιλική Σχορετσιανίτη, βρίσκονται στο εξωτερικό και απαιτείται κάποιος χρόνος μέχρι να επιστρέψουν.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών ν. Τρικάλων

Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αιφνίδιο και πρόωρο θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου Βασίλη Γιαννούχου, που υπηρετούσε ως διευθυντής στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.

Η εκπαιδευτική κοινότητα είναι φτωχότερη μετά την απώλεια του Βασίλη, που ξεχώριζε για την παιδαγωγική του ευαισθησία, την αγάπη και ζεστασιά για τους μαθητές/μαθήτριές του, την προσφορά και την αφοσίωσή του στο δημόσιο σχολείο.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα τέκνα τους και σε λοιπούς συγγενείς και φίλους.

Βασίλη, καλό παράδεισο!

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων