Εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ: Η πρωτιά Ξάφου φέρνει διεκδίκηση και της θέσης του Γραμματέα

Η μεγάλη συμμετοχή (από τους 156 εγγεγραμμένους αντιπροσώπους ψήφισαν οι 155) και το ενδιαφέρον για την εκλογική διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, δείχνει ότι ΞΕΚΙΝΗΣΕ η δημιουργία  ενός  νέου, μαζικού,  ανοιχτού και δημοκρατικού κόμματος, το οποίο προχωρά μαζί με την κοινωνία για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων της, καθώς το 60%  των εκλεγέντων μελών είναι νέα πρόσωπα….

Πρώτος σε ψήφους στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων αναδείχθηκε ο ΠΑΣΟΚοτραφής υποψήφιος Βουλευτής στις περασμένες εκλογές Σάκης Ξάφος, ο οποίος ανήκει στο περιβάλλον του πρώην Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη.

Αυτή η πρωτιά Ξάφου λογικό είναι να γεννάει φιλοδοξίες για τον ίδιο, που όπως δηλώνει θα διεκδικήσει την θέση του Γραμματέα της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΙΡΖΑ. Αυτό από μόνο του αποτελεί μια «ανατροπή» που σίγουρα θα συζητηθεί.

Το σίγουρο είναι πως ο Σταύρος Νταούλας επιθυμεί να παραμείνει γραμματέας και ο ίδιος δήλωσε πως θα μιλήσει με τους “συντρόφους” του, και εάν του το ζητήσουν θα είναι ξανά υποψήφιος.

Αυτά προς το παρών!!!