Συγκέντρωση του Μετώπου Λαού στα Τρίκαλα

deh trikala 14

Η συγκέντρωση Τρικαλινών που τους έκοψε το ρεύμα ο Ταμήλος αναβλήθηκε και θα γίνει την Πεμπτη 17/7 και ώρα 8.30μμ. στο καφέ «Ληθαίο» (πρώην ΚΤΕΛ).

Ο Ταμήλος έχει δίκιο. Όπως έχει καταγγείλει κατ’ επανάληψη το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ, εκατοντάδες Τρικαλινοί «μπορούν και ζουν» σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν γνωρίζουμε αν χρησιμοποιούν γκαζόλαμπες για ρομαντική ατμόσφαιρα, όπως θα ήθελε είπε ο Ταμήλος ή απλώς βιώνουν το απόλυτο σκοτάδι. Ενώ χιλιάδες άλλοι συμπατριώτες μας στην πόλη και τα χωριά πέρασαν κάποιο διάστημα, μικρότερο ή μεγαλύτερο, με κομμένο το ρεύμα στο σπίτι, το μαγαζί, το γραφείο ή τη μικροεπιχείρησή τους, γιατί δεν είχαν χρήματα να το πληρώσουν.

Συνάμα είμαστε δεκάδες χιλιάδες σήμερα οι Τρικαλινοί και οι Τρικαλινές που κινδυνεύουμε, έχοντας το καθημερινό άγχος μήπως μας κόψουν το ρεύμα ανά πάσα στιγμή, λόγω οικονομικής αδυναμίας.
Το ρεύμα δεν μας το κόβουν οι συνδικαλιστές, όπως μας γανώνει τα μυαλά η προπαγάνδα του συστήματος.

Το ρεύμα το κόβει ο Ταμήλος! Και μαζί του ο Βλαχογιάννης με τον Σκρέκα. Και παλιότερα ο Κυρίτσης, η Σούλα, ο Μαγκούφης και όλα τ’ άλλα τα καλά παιδιά, που είναι οι εκλεκτοί των Τρικαλινών (τρομάρα μας!), για να μείνουμε μόνο στους δικούς μας, οι οποίοι ψηφίζουν και στηρίζουν και με τα δύο τους χέρια τα βάρβαρα μνημόνια, τους μνημονιακούς νόμους-βόμβες, την τρόικα, τις εγκληματικές και απάνθρωπες πολιτικές σε βάρος του ελληνικού λαού

Θέμα της συγκέντρωσης : «Θα τους αλλάξουμε τα φώτα!»

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,
ΠΡΙΝ Ο ΤΑΜΗΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Ή ΤΑΜΗΛΟΣ Ή ΦΩΣ!

.