Συγκέντρωση – παράσταση νίκης για τον Κώστα Μαράβα στους Γόμφους

DSCF10051

Με μια ιδιαίτερα πετυχημένη από πλευράς μαζικότητας, δυναμικής αλλά και πολιτικής ουσίας, στη Λυγαριά και Γόμφους, συνεχίστηκε η προεκλογική εκστρατεία για τη δημοτική παράταξη “ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΥΡΩΠΟΣ” με υποψήφιο δήμαρχο το Κώστα Μαράβα.

Πρώτος σταθμός ήταν η Λυγαριά όπου ο κόσμος ντον υποδέχτηκε με ενθουσιασμό δίνοντας για μια ακόμα φορά το μήνυμα της νίκης. Εκεί τον προλόγισε ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος κ. Τζιωρτζιώτης Γεώργιος και στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στον κ. Κώστα Μαράβα.
Στους Γόμφους ήταν ο επόμενος σταθμός όπου σε μία μαγική συγκέντρωση τον υποδέχτηκε και τον καλωσόρισε ο πρόεδρος του χωριού κ. Γιώτας Γιάννης,ο οποίος του εξέθεσε τα προβλήματα τονίζοντας την αναβάθμιση των Αρχαίων Γόμφων.

DSCF09781

Ο Κώστας Μαράβας, παίρνοντας τον λόγο , εξέθεσε με σαφήνεια το πολιτικό πρόγραμμα της παράταξης σε σχέση με τη διαχείριση και τις διεκδικήσεις ως επόμενη δημοτική αρχή.
Και συνέχισε στην ομιλία του αναφέροντας τα εξής:
« Η μεγάλη, τελική πορεία για τις κάλπες ξεκινάει απόψε εδώ ! Το καλύτερο μήνυμα της νίκης μας, την Κυριακή των εκλογών, το στέλνουμε παντού απόψε από εδώ ! Σας ευχαριστώ από καρδιάς που είστε μαζί μου! Η παρουσία σας, η συμμετοχή σας, η στήριξή σας, αποτελούν την δύναμη που χρειάζομαι για να συνεχίσω και να προχωρήσω σε έναν και μόνο δρόμο

ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ

DSC 0978

Και αυτό είναι κάτι που θα το κάνουμε ΜΑΖΙ. Αυτό άλλωστε αποτελεί και την προϋπόθεση της επιτυχίας μας !!
Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα μας,
Μαζί θα κάνουμε τις καλύτερες επιλογές για τον τόπο μας,
Μαζί θα διεκδικήσουμε εκείνο που μας αξίζει καλύτερα,
Μαζί, σημαίνει ότι έχουμε χώρο, ακόμα και γι’ αυτούς που επιχειρούν να βάλουν φραγμούς στην κοινή μας προσπάθεια.

ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

DSCF09761

DSC 1022

DSCF09771