Συγκέντρωση Μετώπου Λαού για τα τέλη κυκλοφορίας

 Συγκέντρωση την Πέμπτη, ώρα 8.30 μ.μ.

1 € για τα τέλη κυκλοφορίας

   1€ για όσους δεν πλήρωσαν ή δεν έχουν και δεν μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2018. Είναι χιλιάδες οι Τρικαλινοί που δεν μπορούν να τα πληρώσουν για τα οχήματά τους (επιβατικά, φορτηγά, μηχανάκια κ.λπ.). Δεν έχουν, δεν πληρώνουν. Όλοι αυτοί μπορούν να έρθουν την προσεχή Πέμπτη 14/12 και ώρα 8.30 μ.μ. στο καφέ ΛΗΘΑΙΟΝ (πρώην ΚΤΕΛ, παραποταμίως) για να μπουν στη διαδικασία του 1 ΕΥΡΩ. Ο αγώνας είναι μαζικός, αφού γίνεται από κοινού με χιλιάδες άλλους Έλληνες από διάφορες πόλεις, επίμονος και δικαστικός (ανακοπές κ.λπ.) μέχρι την τελική δικαίωση, για την οποία ευελπιστούμε.

  Τα τέλη κυκλοφορίας που προεισπράττει και απειλεί με διπλασιασμό τους, αν δεν πληρώσεις, και χωρίς τα χρήματα να πηγαίνουν στους δρόμους, η μνημονιόδουλη κυβέρνηση Τσίπρα (όπως και οι προηγούμενες), είναι παράνομα, αυθαίρετα και αντισυνταγματικά. Δεν έχουμε δεν πληρώνουμε! Αγωνιζόμαστε να καταργηθούν και να δικαιωθούμε.

  ΌΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ! ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!