Συγχαρητήριο μήνυμα για την Πανελλήνια διάκριση του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων

kakla-baso

Θα ήθελα να απευθύνω τα θερμά και ενθουσιώδη συγχαρητήριά μου στην ομάδα Ρομποτικής (B.E.A.S.T.) του 7ου Γενικού Λυκείου που συμμετείχε και πήρε την πρώτη θέση στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, στην κατηγορία Open Λυκείου, που διεξήχθη στη Αθήνα στις 03/10/2015 και προκρίθηκε στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής (WRO) που θα πραγματοποιηθεί στην Ντόχα του Κατάρ 6-8 Νοεμβρίου 2015.

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων αυτή η πανελλήνια διάκριση σε έναν πολύ πρωτοποριακό διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν πολλά σχολεία της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης. Η πανελλήνια νίκη της ομάδας μας αποδεικνύει πως το δημόσιο σχολείο μπορεί να διακρίνεται σε πολύ καινοτόμους και δύσκολους τομείς, γεγονός που δείχνει και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης του νομού μας, τόσο όσον αφορά στο εκπαιδευτικό προσωπικό όσο και στις ικανότητες των μαθητών που ανταποκρίνονται με άριστο τρόπο στις προκλήσεις της νέας πραγματικότητας που ανοίγεται μπροστά στην εκπαίδευση.

Τα συγχαρητήριά μου σε όλη την ομάδα του 7ου ΓΕΛ αλλά και σε καθέναν και καθεμία ξεχωριστά για την μεγάλη επιτυχία τους.

Ευχόμαστε διάκριση και στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Κατάρ.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΚΛΑ

 

.