Συγχαρητήρια Παπαστεργίου σε ποδοσφαιρικά σωματεία

mpala-podosfairou

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Φλαμουλίου για την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία εκφράζει με ανακοίνωσή του ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου,

Συγκεκριμένα στο μήνυμα του αναφέρει τα παρακάτω :

«Αγαπητέ Πρόεδρε και μέλη του ΔΣ

Θερμά συγχαρητήρια στον ΑΟ Φλαμουλίου που κέρδισε επάξια την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, τιμώντας με τον τρόπο αυτό τον Δήμο μας και ενισχύοντας την προσπάθεια εκπροσώπησης του αθλητισμού της ευρύτερης περιοχής.
Παράλληλα θα ήθελα να μεταφέρετε τα συγχαρητήριά μου στους ποδοσφαιριστές και σε όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τη μεγάλη επιτυχία τους. Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ότι τίποτε στον αθλητισμό δεν είναι τυχαίο και ο χρόνος με την σωστή προετοιμασία αποδίδουν πάντοτε καρπούς».

Επίσης, με δεύτερη ανακοίνωσή του, ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου συγχαίρει τις παρακάτω ομάδες του Δήμου μας και ευρύτερα, για την άνοδό τους στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Τρικάλων, ευχόμενος κάθε επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο και επίτευξη των στόχων τους για άνοδο στις εθνικές κατηγορίες:
ΑΟ Τρίκαλα με έτος ίδρυσης το 1963
ΑΟ Πύργου και
ΑΟ Αμπελακίων
ΑΟ Πορταϊκός Πύλης

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Δημήτρης Παπαστεργίου

.