Στους δήμους των Τρικάλων… το παιχνίδι τώρα αρχίζει!!!

Ρεκόρ υποψηφίων αναμένεται να καταγραφεί και στους τέσσερις δήμους των Τρικάλων, στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, εφόσον δρομολογηθούν οι κυβερνητικές εξαγγελίες περί απλής αναλογικής, που αναμένεται να αλλάξουν δραστικά το εκλογικό σκηνικό, καθώς θα ευνοήσουν την είσοδο αλλά και την εκλογιμότητα μικρότερων σχημάτων.

Η ουρά των υποψηφίων έχει αρχίσει να σχηματίζεται ήδη και αναμένεται να μεγαλώσει όσο πλησιάζει ο καιρός για την ανάδειξη των νέων αυτοδιοικητικών διοικήσεων.

Το ενδιαφέρον όμως εστιάζεται – εκτός από τους εν ενεργεία δημάρχους που εμφανίζονται αποφασισμένοι και οι τέσσερις να διεκδικήσουν ξανά την δημαρχεία – στο τι θα κάνει η Κεντροαριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ  στα Τρίκαλα.

Παρά το γεγονός ότι επισήμως στον ΣΥΡΙΖΑ η συζήτηση για το πολιτικό σχήμα που θα διαμορφωθεί ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών δεν έχει ανοίξει, αποτελεί πεδίο έντονου προβληματισμού στα στελέχη του κόμματος, με αιχμή του δόρατος τα πρόσωπα που θα επιλέξουν για να ηγηθούν των ψηφοδελτίων, κυρίως όμως στο δήμο Τρικκαίων.

Το παιχνίδι τώρα αρχίζει στα Τρίκαλα!!!!!