Στον Μιχαλάκη σήμερα με αιτήματα οι τρικαλινοί συνταξιούχοι

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας στην πλατεία Ρήγα Φεραίου της πόλης, Τρικαλινοί συνταξιούχοι όλων των ταμείων με βασικά τους αιτήματα την λήψη άμεσων μέτρων από την πολιτεία για την καταπολέμηση της ακρίβειας και την επαναφορά όλων των περικοπών και κρατήσεων που έγινε στις συντάξεις τους, τα χρόνια των μνημονίων.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο ήταν ο Πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ Χρήστος Κολοβός, ο οποίος κάλεσε όλους τους συναδέλφους του σε αγώνα διαρκείας με στόχο την τελική τους δικαίωση, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Θέλουμε πίσω όλα τα χρήματα που μας παρακρατήθηκαν παράνομα από το κράτος. Η ακρίβεια σε όλα τα είδη είναι τόσο μεγάλη που δεν επαρκούν οι συντάξεις μας για να ζήσουμε».

Λίγο αργότερα οι συνταξιούχοι πραγματοποίησαν πεζή πορεία μέχρι το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, όπου αντιπροσωπεία τους επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη στο γραφείο του, ενημερώνοντάς τον για όλα τα αιτήματα τους και ζητώντας την δική του συνδρομή στην επίλυση των προβλημάτων τους.