Στον FM 100 Ράδιο Ζυγός ο Πρόεδρος των καταστηματαρχών του ιστορικού εμπορικού κέντρου Τρικάλων

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, παραχώρησε σήμερα στην εκπομπή «Ράδιο Ζυγοστάθμιση» στον FM 100 Ράδιο Ζυγός και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Παδιό και Γιάννη Πιτσογιάννη, ο Πρόεδρος του σωματείου καταστηματαρχών-επαγγελματιών του ιστορικού εμπορικού κέντρου Τρικάλων Γιώργος Κράϊας.

Ο κ. Κράϊας, ο οποίος διανύει ήδη την δεύτερη τριετία στο «τιμόνι» του σωματείου, μίλησε για την καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στο σωματείο και τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων, λειτουργώντας συμπληρωματικά και όχι ανταγωνιστικά, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στην προοπτική της δημιουργίας ανοικτού εμπορικού κέντρου (OPENMALL) στο ιστορικό εμπορικό κέντρο των Τρικάλων, μια προοπτική που θα την γνωρίζει καλύτερα όταν γίνει η απαραίτητη ενημέρωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων.

Αναφερόμενος στα προβλήματα των επαγγελματικών τηε περιοχής, τόνισε ότι αρκετά μαγαζιά εκεί,  έκλεισαν στα χρόνια της οικονομικής κρίσης και συνεχίζουν να παραμένουν κλειστά, τάχθηκε υπέρ της διατήρησης της λαϊκής αγοράς, η οποία λειτουργεί στα όρια του κέντρου, ενώ μετέφερε και ένα  αίτημα προς τον Δήμο Τρικκαίων για περισσότερο φωτισμό στην περιοχή, καθότι σε πολλά σημεία σήμερα είναι ελλιπής.