Στον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων ο Χρήστος Μιχαλάκης

Σύσκεψη στα γραφεία του ΕμπορικούΣυλλόγου Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της          Τρίτης στα γραφεία του συλλόγου, μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου και του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη.

Κύριο αντικείμενο και θέμα της συνάντησης ήταν η οικονομική ενίσχυση των εμπορικών επιχειρήσεων μέσα από το πρόγραμμα «ΑΝΑΣΑ 2» που διαχειρίζεται η Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας, αλλά και τις δυνατότητες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων μέσω του νέου ΕΣΠΑ.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστος Μπλουγούρας, αφού καλωσόρισε  εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, ζήτησε τη συνεργασία της Περιφέρειας για να στηριχθούν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που έχουν υποστεί μεγάλο οικονομικό πλήγμα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Χρήστος Μιχαλάκης με τη σειρά του ευχήθηκε στα νέα μέλη του Δ.Σ καλή και παραγωγική θητεία, τονίζοντας πως τόσο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός όσο και ο ίδιος θα είναι στο πλευρό τους, στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Αναφορά έκανε και στο πρόγραμμα «ΑΝΑΣΑ 2» το οποίο χορηγεί ποσά από 2.000€ έως 8.000€.