Στον Διοικητή της Π.Υ. Τρικάλων Βαγγέλη Τσιορλίδα η Αντωνία Φίκα

Περιοδειών συνέχεια για την υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο με το συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» Αντωνία Φίκα. 

Σήμερα επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, όπου είχε συνάντηση με τον Διοικητή Βαγγέλη Τσιορλίδα, δίνοντας του θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχημένη προσπάθεια από πλευράς της υπηρεσίας να κατασβηστούν οι πρόσφατες πυρκαγιές που ξέσπασαν στο νομό.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η κ. Αντωνία Φίκα έκανε την εξής δήλωση:

 «Μιλήσαμε για θέματα εξοπλισμού, επιχειρησιακής ετοιμότητας, τα αίτια και τις μεθόδους αντιμετώπισης των πυρκαγιών στα ιδιαίτερα οικοσυστήματα της περιοχής μας, αλλά και στο πάγιο αίτημά τους για μετεγκατάσταση της ΠΥ σε νέο, ευρύχωρο κτίριο που θα πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Περιφερειάρχης μας Κώστας Αγοραστός και ο Συνδυασμός “Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών”, ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό των γυναικών και των ανδρών της Πυροσβεστικής, που επιτελούν το έργο της προστασίας του δασικού μας πλούτου.

Ως υποψήφια περιφερειακή Σύμβουλος, προτίθεμαι να ακούω όλα όσα τους απασχολούν, ώστε όλοι μαζί να βρούμε λύσεις για τη διευκόλυνση του έργου μας».