Στον Ασπροπόταμο ο Ταμήλος

anthousa 1

Σε εκδηλώσεις των χωριών του Ασπροποτάμου έδωσε το παρών, το Σάββατο 9 Αυγούστου, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος.

Το Σάββατο νωρίς το βράδυ, παραβρέθηκε στη γιορτή πίτας που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλικίου. Στην όμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε στην πλατεία του χωριού, βραβεύθηκαν οι πρωτεργάτες που δημιούργησαν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλικίου προ 30 ετών. Ο κ. Ταμήλος γεύτηκε τα πλούσια εδέσματα πίτας που προσφέρανε οι γυναίκες του χωριού και διασκέδασε με τη δημοτική μουσική.

xaliki tam

Το οδοιπορικό του κ. Ταμήλου συνεχίστηκε στην Ανθούσα όπου ο πολιτιστικός σύλλογος είχε εκδήλωση με δημοτική μουσική. Στην Ανθούσα ο βουλευτής της Ν.Δ. συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τ.Κ. κ. Γεώργιο Λιάμπα αλλά και με την παλιά του συνεργάτη στο Δήμο Τρικκαίων κ. Πόπη Ντιροκάλτση.

Στη συνέχεια, ο κ. Ταμήλος συμμετείχε στην εκδήλωση του Ανταμώματος των Πολυθεατών, στην πλατεία της Πολυθέας. Ο βουλευτής της Ν.Δ., αποδεχόμενος την πρόσκληση του Προέδρου του Συλλόγου της Πολυθέας, κ. Παντελή Παπαδόπουλου, συναντήθηκε με φίλους καταγόμενους από την Πολυθέα που ζουν μόνιμα στη Λάρισα και την Αθήνα.

.