Στο μικροσκόπιο της ΑΕΚ η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝ

Το όνομα Δήμητρα Απόλλων αποτελεί εγγύηση ποιότητας στον χώρο του ποδοσφαίρου τα τελευταία 17 χρόνια και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από κανέναν.

Μετά και τις τελευταίες επιτυχίες με τις κλήσεις στην Εθνική U17 των Παπαδημητρίου – Αγγέλη – Πρεκατέ η ΑΕΚ ανέλαβε δράση καθώς θέλει να ενισχύσει τις σχέσεις της με την ακαδημία μας και γενικότερα κάνει μια προσπάθεια αναβάθμισης των τμημάτων υποδομής της .

Στα πλαίσια αυτής της δράσης δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα τους το όνομα της ακαδημίας μας και έτσι την Παρασκευή 11/2 έστειλαν στις εγκαταστάσεις μας δύο από τους πιο έμπειρους και διακεκριμένους σκάουτερς τον κύριο Ρούσσο Δημήτρη και τον κύριο Γαβρίλη Βαγγέλη για να παρακολουθήσουν φιλική αναμέτρηση μεταξύ των ηλικιών 2006-2007-2008. Οι σκάουτερ της ΑΕΚ σημείωσαν πολλούς παίχτες στα μπλοκάκια τους και έμειναν έκπληκτοι με το γενικότερο επίπεδο , αγωνιστικό και μη , των παιδιών.

Το ραντεβού με την ΑΕΚ ανανεώθηκε και οι δύο πλευρές θα ξαναβρεθούνε σίγουρα για να ελεγχθούν οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που κράτησαν αλλά και για κάποιο ενδεχόμενο ταξίδι ολόκληρης της ακαδημίας στις εγκαταστάσεις τις ΑΕΚ.

Εμείς απ’ τη μεριά μας προχωράμε πάντα με γνώμονα την διασφάλιση της ποιότητας μεγαλώνοντας υγιή παιδιά σε σώμα και νου ,με τεχνογνωσία και εμπειρία ετών στο χώρο τους παρέχουμε όλα τα εφόδια να κάνουν τα πρώτα τους βήματα και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους .