Στο «φως της μέρας» η ανάδειξη του υποψηφίου Δημάρχου

syneleusi fysaei

Με τη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο των Τρικάλων, ξεκινήσαμε τον προεκλογικό μας αγώνα , αφού, εκλέξαμε ομόφωνα στη θέση του επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης και υποψήφιο Δήμαρχο Τρικκαίων, τον Δημήτρη Παπαθανασίου .

Η εκλογή και η ανάδειξη αυτή δεν πραγματοποιήθηκε, ούτε στη γωνία κάποιου γραφείου μπροστά απλώς σε αραδιασμένα δημοσιογραφικά μικρόφωνα με απολογητικό και νωχελικό ύφος, ούτε φυσικά κάτω από τους επικοινωνιακούς προβολείς που το άπλετο τους φως φωτίζει ένα μικρό κύκλο , αλλά κρύβει ό,τι τον περιβάλλει.

Η εκλογή και η ανάδειξη του υποψηφίου μας Δημάρχου, έγινε στο «φως της μέρας» και κυρίως μετά από τη δημόσια, συλλογική και δημοκρατική διαβούλευση που προηγήθηκε, με αμεσοδημοκρατικό τρόπο , μακριά από «αρχηγισμούς» και «αναθέσεις».

Παράλληλα εμπλουτίσαμε το όνομα της παράταξης μας ώστε η νέα ονομασία της που είναι και η «ταυτότητά» μας , δηλαδή το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» να σηματοδοτήσει ότι , όχι μόνο αγωνιζόμαστε σε μια αξιοπρεπή μάχη κόντρα στο ισχυρό σύστημα της τοπικής εξουσίας, αλλά και ότι επιδιώκουμε να πραγματοποιήσουμε επιτέλους την ανατροπή του , ώστε να ξεκινήσει στη συνέχεια η ανορθωτική ανασυγκρότηση του Δήμου μας .

Επίσης συγκροτήθηκε η Εκλογική Συντονιστική Επιτροπή που θα έχει τη ευθύνη του σχεδιασμού και του συντονισμού του προεκλογικού μας αγώνα και της συγκρότησης του ψηφοδελτίου μας , αλλά και η Επιτροπή Προγραμματικού Σχεδιασμού που θα ασχοληθεί με την επικαιροποίηση και τον εμπλουτισμό του προγράμματος μας .

Και οι δύο επιτροπές θα συνεδριάσουν μέσα στην εβδομάδα με ευθύνη και μετά από πρόσκληση του υποψηφίου μας Δημάρχου, ενώ σε πολύ καλό σημείο συνεχίζονται και οι επαφές με πρόσωπα και συλλογικότητες με σκοπό το άνοιγμα του εκλογικού μας συνδυασμού στην κοινωνία, ώστε να γίνει πράξη η διεύρυνση της δημοτικής μας παράταξης .

Τέλος η ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων δημοτικών μας συμβούλων θα γίνει μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα , ενώ με γοργούς ρυθμούς θα συνεχισθούν και οι επισκέψεις στις γειτονιές της πόλης , στα χωριά, αλλά και σε εργασιακούς χώρους του Δήμου.

Σύντομα μάλιστα θα λειτουργήσουν και τα γραφεία της παράταξης , ώστε να διευκολυνθεί η λειτουργία των επιτροπών και του εκλογικού μας μηχανισμού .

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
«ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

.