Στις μικροκακίες εμείς απαντάμε με μηνύματα αγάπης…

Οι e-θελωντές Τρικάλων δεν αλλάζουν τον κόσμο, τον ομορφαίνουν. Δεν έχουν πρέπει και θα, μα μόνο Θέλω. Θέλω να δω το χαμόγελο στον διπλανό, στον συντοπίτη, τον γέρο, τον μικρό.

Χρησιμοποιούν την e- τεχνολογία για να επικοινωνήσουν, ξεπερνώντας τα αδιΕΞΟΔΑ, γιατί στην υπέροχη αυτή ομάδα συνυπάρχουν εργαζόμενοι και άνεργοι με το ίδιο χαμόγελο, αυτό της καρδιάς.

Δεν δημιουργούν επιδερμικές εντυπώσεις για το θεαθήναι, μα με πρέσβη τις ανθρωπιστικές πεποιθήσεις βρίσκονται δίπλα στον συνάνθρωπο, όποιος κι αν είναι, μικρός ή μεγάλος, ελεύθερος ή φυλακισμένος, φτωχός ή πλούσιος, δεξιός ή αριστερός. Χαίρονται με την αλληλεπίδραση που δημιουργούν στις δημιουργίες τους. Ακόμα και όταν στις καρδιές των ανθρώπων επικρατούν οι τύποι, οι γραμματικές και οι σχολαστικές ερμηνείες, αυτοί κυνηγούν το ουσιαστικό, τη χαρά, τη συνύπαρξη.

Τα 500 και πλέον μέλη είναι εδώ , για να πολλαπλασιαστούν να γίνουν ένα σώμα, μια ψυχή με τους απλούς ανθρώπους, τους φορείς, τις Δομές του Δήμου, τους αγνώστους που γίνονται αδέλφια μετά από τη συνάντηση των βλεμμάτων της ψυχής. Αφήστε το εγώ σπίτι σας κι ελάτε στην γιορτή της χαράς, του γέλιου και της Αγάπης, την Κυριακή τα μεσάνυχτα στην κεντρική πλατεία Τρικάλων, δευτερόλεπτα πριν αλλάξει ο χρόνος τους δείκτες του, εμείς ας δείξουμε ότι έχουμε παραμείνει άνθρωποι και μας αρέσει να κοιτιόμαστε στα μάτια, να αγκαλιαζόμαστε χωρίς λόγο, έτσι γιατί υπάρχουμε, γιατί ζούμε, γιατί νοιαζόμαστε.

                                                                               Βασίλειος Αδάμος

                                                                μέλος των e- θελωντές Τρικάλων