Στηρίζουν Καμμένο οι Θεσσαλοί Ανεξάρτητοι

anex_larisa

 

 

 

 

 

 


 

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συνεδρίασαν χθες οι συντονιστικές επιτροπές Θεσσαλίας, και οι υποψήφιοι βουλευτές  του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 Mε κοινή ανακοίνωση τους οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από όλη την Θεσσαλία δηλώνουν ξεκάθαρα την προσήλωση τους στην ιδρυτική διακήρυξη του Κινήματος.

Αναλυτικά αναφέρουν:

 

 

Με την σημερινή μας κοινή συνεδρίαση οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από όλη την Θεσσαλία δηλώνουμε ξεκάθαρα την προσήλωση μας στην ιδρυτική διακήρυξη του Κινήματος και την πίστη μας στα ιδανικά και τις αξίες της Πατρίδας μας και του Ελληνικού Λαού.
Η πορεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δεν θα ανακοπεί από τεχνητές και προσχεδιασμένες αναταράξεις οποιουδήποτε στελέχους του κινήματος γιατί το κίνημα 

είμαστε όλοι εμείς, που μακριά από παλαιοκομματικές λογικές και περιχαρακώσεις που δίχαζαν ως σήμερα την Ελλάδα και τον Ελληνισμό ενωθήκαμε κάτω από την ίδια σημαία για το καλό του τόπου μας και των παιδιών μας.
Ο αγώνας του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου, όλων των στελεχών του κινήματος αλλά και όλων των Ελλήνων είναι να νικήσουμε τον φόβο, να νικήσουμε την ανέχεια, να νικήσουμε την φτώχια.
Το χρέος μας ως Ελλήνων μας καλεί για αγώνες δύσκολους, σκληρούς και πολλές φορές άνισους απέναντι στους ‘’Εφιάλτες’’ ντόπιους και ξένους που κλέψανε την αξιοπρέπεια μας και την τιμή μας.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σ αυτό τον αγώνα θα μαστε μπροστά για να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στον Έλληνα πολίτη για να επιστρέψει το χαμόγελο ξανά στα χείλη όλων μας. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

.