Στήριξη υπαλλήλων Περιφερειών στους σεισμοπαθείς

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε Τρικάλων (Σ.Υ.Π.Ε.Τ.), από την πρώτη στιγμή που προκλήθηκαν οι καταστροφικοί σεισμοί σε περιοχές της Θεσσαλίας, έγινε αποδέκτης της αγωνίας αρκετών Συλλόγων Υπαλλήλων Περιφερειών που δήλωναν την αλληλεγγύη τους και την έμπρακτη στήριξη στους πληγέντες.

Το Δ.Σ. του Σ.Υ.Π.Ε.Τ., πρόσφατα υλοποίησε απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.), με την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς, από τοπικές επιχειρήσεις της πληγείσας περιοχής του Ζάρκου, προκειμένου να ενισχυθεί η τοπική οικονομία και παραδόθηκαν σε εκπροσώπους της Τ.Κ. Ζάρκου, παρουσία του προέδρου κ. Γιάννη Βούλγαρη.

Αντίστοιχες αποφάσεις αλληλεγγύης προς τους σεισμοπαθείς, κληθήκαμε να υλοποιήσουμε, από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Π.Ε. Ξάνθης με την προσφορά αναγκαίων ειδών από υπαλλήλους και φορείς του Ν. Ξάνθης, καθώς επίσης και του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Δράμας με την καταβολή χρηματικού ποσού για αγορά ειδών.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε Τρικάλων, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την αλληλεγγύη των συναδέλφων και την έμπρακτη στήριξη των πληγέντων συνανθρώπων μας, οι οποίοι αποστέλλουν τις ευχαριστίες τους προς τον καθένα ξεχωριστά και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε, διεκδικώντας:

  • Μέριμνα για σίτιση, στέγαση, περίθαλψη και εξασφάλιση εισοδήματος στο ύψος των αναγκών για όλους,
  • Γρήγορη καταγραφή όλων των ζημιών και την πλήρη αποζημίωση όλων των πληγέντων από τον κρατικό προϋπολογισμό
  • Αναστολή πληρωμών σε ΔΕΗ, ύδρευση, τηλεφωνία, για όσους υπέστησαν ζημιές σε σπίτια, καταστήματα, γεωργοκτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, μέχρι να αποκατασταθούν.
  • Διαγραφή χρεών σε τράπεζες και εφορία για το 2021 για όσους έχουν πληγεί από τον σεισμό.