Στην τελική ευθεία οι διεργασίες για ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο στο Δήμο Τρικκαίων

Κορυφώνονται αυτό το διάστημα και αμέσως μετά τις γιορτές, οι διεργασίες για την κατάρτιση ανεξάρτητου συνδυασμού που θα κατέλθει στις εκλογές της 25ης Μαΐου στο Δήμο Τρικκαίων, όπως είχε δημοσιεύσει κατ’ αποκλειστικότητα το trikalaIN (εδώ).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ψηφοδέλτιο θα αποτελείται από νέους κυρίως ανθρώπους χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και οι οποίοι θα προέρχονται από όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του συνδυασμού, προτεραιότητα τους αποτελεί η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών τόσο της πόλης, όσο και των τοπικών κοινοτήτων που, όπως υποστηρίζουν, έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους από την απερχόμενη δημοτική αρχή.   Σ’ αυτή την κατεύθυνση έχουν ήδη διαμορφωθεί προτάσεις, κάποιες από τις οποίες ακούγονται πρωτοποριακές για το Δήμο.

Όπως φημολογείται επικεφαλής του ψηφοδελτίου αναμένεται να είναι ο γνωστός συνδικαλιστής και επί σειρά ετών πρόεδρος της ΕΛΜΕ Τρικάλων,  που προέρχεται από το χώρο της NΔ Σπήλιος Τσιγάρας, ο οποίος θυμίζουμε ότι είναι εξάδελφος του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται η διακήρυξη αρχών, καθώς και τα πρώτα ονόματα υποψηφίων και ήδη έχουν βρεθεί τα γραφεία όπου θα στηθεί το «στρατηγείο» του συνδυασμού.